Bättre och bättre

images-11
Sista veckorna har livet rullat på. För Monica har det varit mycket med att vänja sig vid att bo hemma, åka till avd 170, leta lägenhet och ja helt enkelt komma till rätta med sig själv.
Monica har hittat en ny lägenhet som hon ska flytta in i till sommaren. Den var nästan helt ny, fräsch och central. Ganska högt upp, men det är nog mer en vanesak.
Träningen fortsätter ganska intensivt. Monica går hela tiden hemma, längre sträckor som på Gränby, IKEA eller så behöver hon än så länge rullstolen. Styrkan i armen kommer mer och mer, hon kan lyfta och göra fler rörelser än för en tid sedan.
Talet är den största utmaningen och kräver mycket tålamod och träning.
Pappa har varit hos Monica för att hjälpa henne med en del praktiskt, bland annat oändligt många telefonsamtal för att få rätt hjälp. Han passade på att börja sortera i Monicas förråd och garderober för att ha så mycket som möjligt gjort till flytten.
En sak som är så roligt är att Monica målar igen. En tavla som hon gjort är så fin och har sköna glada färger. Den ger mig hopp om framtiden.

9 Kommentarer till “Bättre och bättre”

  1. malin arnstrand (som ogift Östergren) Säger:

    Vad kul att höra att Monica målar igen och att det går frammåt!!! Tänk vad glad hon kan vara med allt stöd och allt ni gör för henne! Lycka till! Malin

  2. Erik L Säger:

    Mycket glädjande att det blir bättre och bättre, fast man inte är fysiskt närvarande så följer många med mig dina framsteg och gläds med varje glad nyhet
    kram Erik

  3. Kristina Din Mamma Säger:

    Du kämpar verkligen och det har gett resultat.
    Det är underbart att se alla framsteg Du gör.
    KRAM!

  4. Marie Larsson Säger:

    Hej. Jag var klasskompis med Monica på gymnasiet och vi blev riktigt bra kompisar. Jag var många gånger i Träthult och senare även i Stockholm när Monica flyttade dit. Tyvärr tog kontakten mellan oss slut, men genom olika vägar fick jag höra talas om detta ofattbara som drabbat Monica. Jag vet inte om hon kommer ihåg mig, men hälsa till henne, ge henne en stor kram och tala om för henne att jag tänker på henne o alla galna saker vi gjorde. Jag kommer ihåg Monca som glad, positiv, envis o mycket kreativ och när man läser din blogg verkar hon fortfarande ha kvar alla dessa egenskaper. Härligt!
    Hälsningar
    från Marie Larsson

  5. Thomas Arvidsson Säger:

    Hej Monica (& Anette)!
    Känns lite märkligt att skriva så här långt efter, har inte varit medveten om det som hänt…
    Men genom att läsa igenom bloggen har jag kunnat följa era liv lite grann.
    Hoppas att rehaben fortsatt bra. Och att du hittade ett nytt boende. Och hälsa till parenteserna. Kommer ofta att tänka på Träthult när jag skalar potatis (vad tror ni om det?) Sattes jag ofta i arbete när jag hälsade på?

    Hör av dig (er) om du (ni) vill.
    Många varma hälsningar
    / Thompa

  6. Coach Factory Säger:

    ask on your buddies or your mom or whomever you believe in to supply you Jimmy Choo Handbags. absence of both equally did not win the 2010 Golden World Award this yr [url=http://www.celinehandbags59.com][b]Celine Luggage[/b][/url].&&&&&&&

  7. Coach Outlet Säger:

    It is actually just so challenging to affect legislators to try and do the proper problem Bottega Veneta Sale

  8. GoldenTabs Säger:

    nblo6w https://goldentabs.com/

  9. GoldenTabs Säger:

    so0YUp https://goldentabs.com/

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu